Romantik Mesajlar

Romantik Mesajlar

Sevdiğinizle yaşadığınız romantizm hiç bitmesin istiyorsanız günlük telaşlar içerisinde onu ihmal etmemelisiniz. 

Yani sevginizi göstermek için illa ki Sevgililer Günü’nü beklemenize gerek yok. Sarılmak, öpmek, aşk şarkıları söylemek, romantik sözler vb. romantik birçok yolla sevdiklerinize onları ne kadar çok sevdiğinizi gösterebilirsiniz. Ancak bu saydıklarımızın içinde, romantik sözlerin gücünü göz ardı edemezsiniz. Çünkü doğru kelimeleri doğru zamanda nasıl kullanacağınızı biliyorsanız, “yumuşamaz” dediğiniz kalpleri bile yumuşatırsınız.

Sevdiklerinizi mutlu etmek için, duygularınıza tercüman olmasını istediğiniz romantik sözlerden ilham almak isterseniz; aşk ateşinizi körüklemek, içinizdeki sevgiyi ona sözcüklerinizle hissettirmek için sizlere özel hazırladığımız romantik mesajlarımıza mutlaka gözatın.

Kısa Romantik Sözler


Cennette bir melek eksik olmalı çünkü sen, benimle buradasın.


İnsanlar; başarı, popülerlik ya da para ister, ama ben sadece seni istiyorum.


Seni ne kadar çok sevdiğimi göstermek için bir ay, bir yıl ya da bir asır yeterli değil.


Senden önce hayatımı yaşamakla meşguldüm; senin gibi birine ihtiyacım olduğunu hiç bilmiyordum.


Mükemmel erkeklerin/kadınların sadece kitaplarda olduğunu sanıyordum.

Etkileyici Romantik Sözler


Sana güzel, etkileyici ya da çekici demek yeterince büyüleyici değil; çünkü nefesimi kesiyorsun. Bu yüzden anladım ki, seni tanımlamak için dünyanın en romantik sözcükleri bile yeterli değil.


Sen benim en iyi arkadaşım, yaslanacak omuzum, güvenebileceğim tek kişi; sen benim hayatımın aşkı, gözümün nuru, her şeyimsin.


Seni her gördüğümde, kollarından tutmak ve asla bırakmamak istiyorum. Sen kalbimin bütün karanlık yerlerini dolduruyorsun, seni seviyorum bebeğim.


Biliyorum ki, dünyaları hak ediyorsun ama sana bunu vermeye gücüm yetmez. Bu yüzden sana aşkımızın filizlerini en iyi şekilde büyütebileceğimiz şeyi vermek istiyorum: Dünyamı.


Seninle olmadığım her saniye, seni çok özlüyorum. Seninle olmadığımda, tek yaptığım şey seni düşünmek. Seni düşündüğümde tek istediğim şey yanında olmak. Çünkü seninleyken, tüm hayallerim gerçekleşmiş gibi oluyor.

Duygusal Romantik Sözler


Eğer nefes almak ve seni sevmek arasında seçim yapmak zorunda kalsaydım, son nefesimi, seni seviyorum demek için kullanırdım.


Geceleri seni kontrol etmesi için bir melek yolladım. Melek bir dakika sonra hemen geri döndü. Neden geri döndüğünü sordum. Bana meleklerin başka melekleri izlemediğini söyledi.


Seninle tanışmadan önce, sebepsiz gülümsemenin ne demek olduğunu hiç bilmiyordum. Bu yüzden senin yokluğun, binlerce insanın varlığından daha güçlü.


İnsan aşık olduğunda abartılı hareketler yapabilir, fakat sana karşı yaptığım hiçbir şey abartı değil. Benim her şeyim olduğunu ve senin için herşeyi yapabileceğimi söylediğimde, kesinlikle abartmıyorum.


Adını kuma yazdım ama denizin dalgalı suyu ismini sildi. İsmini bulutlara yazdım ama hemen uçtu. Adını kalbime yazdım ve orada sonsuza dek kalacak.


Ne senden öncesi ne de senden ötesi hakkında yok bir fikrim, sen benim miladım oldun. Bana ilk gülüşün yılbaşım , yerim hep yanıbaşın sevgilim.


Sana baktıkça yarınlar umudum oluyor. Gülüşünde küçük bir kız çocuğu el sallıyor sanki gelecekten. Varım, yoğum, her şeyim…


Göz kapakların arasında kaybolmak vardı şimdi. Her göz kırpışında kirpiklerinin meltemi ile huzur bulmak. Ah bilsen sevgilim, sen diye bitti bu genç bedenim.


Karanlık gecedeki ay ışığı gibi girdin hayatıma, dudaklarımda gecenin ıslaklığı, kalakaldım. Aşkmış adı, sonradan anladım.


Sensiz geçen her gecede kalbim sağır oluyor bütün hislere. Öyle seninle doluyum ki, yokluğunda annesini özleyen bir çocuk kadar huysuz, sabırsız ve mutsuzum.


Hangi gece sana olan sevgim kadar uzun, hangi gün kirpiklerinin rüzgarına hasret, sana selam olsun sevdiğim…


Gözlerin gözlerime değdiği anda volkanlar patlıyor kalbimde. Öyle yanıyor ki içim aşkınla, karlar yağsa da bana mısın demem bundan böyle.


Yanımda olduğun her saniye düğün dernek; yokluğun depremler sanki. Denizlere emanet ettim sevgimi, bir ömür her dalgada seni fısıldayacaklar sevgilim.


Öylesine bensin ki göz bebeğimde taşıyorum seni. Göz yaşlarımla akıp gitme diye bir ömür ağlamamaya yeminliyim sevgilim.


Uyanışlarıma isyan ettiren, her saniyesini kaydetmek istediğim kusursuz bir rüya seni sevmek. Tüm çalar saatlere isyanım, senden öncesi yok saatlerin, sonrası da olmayacak inan…

Bir yanıt yazın

Adrese Teslimat

Müşteri Desteği

Kaliteli Hizmet

Ara +90 (530) 435 65 77