Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

Sevgililer için en özel günlerden biridir doğum günleri. Bir yaş daha olgunlaşılan bu özel günde birlikte yaşanılacak yeni yaşlar düşlenir. Herkes en sevdiği ile birlikte olmayı ve birlikte olamadığı sevdikleri tarafında da güzel mesajlar ile hatırlanmayı isterler. Gün boyu sevgililerini eşlerini isterler yanlarında. En sevdiğiniz için en güzel doğum günü mesajlarını sizler için derledik.

Sen… Bulduğuma hala inanamadığım, gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığım, günümü aydınlığa çeviren sevgilim… İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.

Tüm mevsimleri tek güne, tüm yılları tek mevsime sığdırmaya razıyım. Ömrünün en güzel yıllarını benimle geçirmen dileğiyle iyi ki doğmuşsun sevgilim.


Hayatının geri kalanında tüm kötülükler senden uzak olsun. Üzüntüler sana yasak mutluluklar yanında olsun. Doğum günün kutlu olsun.


Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için, hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.


Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. Tüm kötülükler senden uzak, doğum günün kutlu olsun sevgilim.


Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle doğum günün kutlu olsun sevgilim.


Yaşanacak güzellikler gözlerindeki ışık gibi umut verici, umutların kalbin gibi temiz olsun. Umutların seni huzurla doldursun, doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın, iyi ki yanımdasın…


Dünyada eşi benzeri olmayan bir güzellik varsa o da sensin. Kalbinden geçen ne varsa yeni yaşında seninle gelsin. İyi ki benimlesin Sevgilim. Doğum günün kutlu olsun.


İyiye, güzele dair ne varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun sevgilim!


Sadece bugün değil, seninle geçen her gün çok değerli. Hayatımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun!


Bugün gökyüzü daha berrak, denizler daha sakin, güneş bir başka neşeli…Bugün senin günün. Ömrüme ömür diye kattığım aşkım doğum günün kutlu olsun.

Bir yanıt yazın

Adrese Teslimat

Müşteri Desteği

Kaliteli Hizmet

Ara +90 (530) 435 65 77